Financiële verantwoording

2016
Op 1 januari 2016 was het banksaldo van de stichting € 3.024.49 en dankzij uw vrijwillige bijdragen aan de Stichting kunnen we 2016 afsluiten met een saldo van € 4.652.69.
2016 was voor de stichting een rustig jaar, we hebben geen uitgaven gehad.

2015
Op 1 januari 2015 was het banksaldo van de stichting € 5.046,97 en dankzij uw vrijwillige bijdragen aan de Stichting van € 1.605 zijn de kosten voor de urnenmuur, zoals de fundering, metselwerk en de beplanting door de stichting betaald.

2014
In 2014 is € 18.351,-- bijeengebracht met giften, bijzondere collectes en opbrengsten van acties van de benefietavond (€4.320,--). Hiermee zijn de kosten voor de uitbreiding en vernieuwing van het kerkhof betaald en de voorbereidende werkzaamheden voor de urnenmuur.

Als u een volledig jaaroverzicht wilt hebben, kunt u deze opvragen bij Ria Meijer, Molenhof 23, 1633 HN Avenhorn of per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Stichting Vrienden van de Parochie van Onze Lieve Vrouw van de Heilige Rozenkrans

Opgericht : 24 oktober 2014
Bestuur : Voorzitter Frank van Leerdam, Secretaris/penningmeester: Ria Meijer
Contact : Molenhof 23, 1633 HN Avenhorn, tel. 0229 54 31 90
Email    : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het doel van de stichting is om de kerk te behouden voor de Goorn en bijdragen te leveren aan het onderhoud van de kerk, begraafplaats en urnentuin.
Wilt u de stichting steunen met een gift dan kunt u deze overmaken naar
NL32 RBRB 0900 53 12 58 ten name van “Stichting Vrienden Parochie”.

De stichting is een ANBI stichting. U kunt uw gift aftrekken voor uw inkomstenbelasting.
Ook kunt u de stichting gedenken in uw testament.
Daarnaast kunt u natuurlijk altijd meedoen met de verschillende acties die ten bate van de stichting georganiseerd worden.

De bestuurders ontvangen geen beloning voor hun werkzaamheden. Zij hebben wel recht op vergoeding van de door hen in de uitoefening van hun functie gemaakte kosten.

Wilt u ons spreken? Neem dat gerust contact op (zie contactgegevens).

Als er nieuwe activiteiten worden gepland staat dat onder nieuwe activiteiten op deze site en in de Zes-Een.