Dit seizoen (2019) werken we voor het eerst intensief samen met de communiegroepen van Ursem en Spierdijk-Zuidermeer. Dat betekent in de praktijk dat elke werkgroep twee bijeenkomsten organiseert in haar eigen kerkgebouw en alle aanstaande communicanten komen daar “op visite”. Dit ook om pastor Nico zijn taak te verlichten omdat hij bij elke bijeenkomst zijn input heeft.

Het is voor ons ook even aftasten hoe dit in praktijk gaat lopen.

Natuurlijk is ouderhulp nodig! We hebben hulp nodig voor het begeleiden van de groepjes, boekjes vouwen en nieten (voor de vieringen), etc. Maar misschien vindt u het ook leuk om onze werkgroep te ondersteunen. Het is dan de bedoeling dat u drie seizoenen blijft.

Het eerste jaar is aftasten en vooral ook zelf ervaren (samen met jullie kind) hoe het gaat/werkt. Daarna wordt van u verwacht dat u meedenkt over thema’s, planning, etc. in een aantal vergaderingen van de werkgroep en/of in overlegmomenten met de groepen uit Ursem en Spierdijk-Zuidermeer. Meestal is het van januari/februari tot de communieviering (april/mei) vrij intensief, maar daarna is het weer lekker rustig bij onze werkgroep! Komt u ons ondersteunen?